Dark Mode Light Mode

Το έργο στο φράγμα Μαρμαρά στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Στην αυριανή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ θα συζητηθεί και το πρόβλημα με το έργο της κατασκευής του φράγματος Μαρμαρά.

Σχετική ερώτηση κατέθεσε ο κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος. Η διοίκηση της ΠΕ Καβάλας προετοιμάζει σύσκεψη για το θέμα, παρουσία και του Δημάρχου Παγγαίου κ. Φίλιππα Αναστασιάδη. Την περασμένη Παρασκευή στο ζήτημα υπήρξε η εξέλιξη από την υπηρεσία, η οποία κήρυξε έκπτωτο τον ανάδοχο.

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τα θέματα Καβαλιώτικου ενδιαφέροντος είναι τα εξής: Επερωτήσεις. Προβλήματα μεθοριακού σταθμού της Εξοχής. Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Σιμιτσής.

Έλλειψη κλινών ΜΕΘ Παίδων. Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Σιμιτσής. Καθυστέρηση της έναρξης λειτουργίας του Καπνολογικού Ιστιτούτου Δράμας. Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Σιμιτσής. Αποκατάσταση του φράγματος Μαριών στη Θάσο. Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μιχαηλίδης Σιδέρης.

«Κίνδυνος διακοπής εργασιών κατασκευής φράγματος Μαρμαρά». Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος. Τακτικά θέματα: Έγκριση πρόσληψης προσωπικού επτά (07)ατόμων με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης, συνολικής διάρκειας δώδεκα (12) μηνών, στην Π.Ε. Καβάλας, μέσω συμμετοχής στο πρόγραμμα απασχόλησης του Ο.Α.Ε.Δ. 8.500 μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55- 67 ετών, με δυνατότητα παράτασης. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Καβάλας κ. Αλέξιος Πολίτης.


Την Πέμπτη συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜΘ. Ένα μόνο θέμα της ΠΕ Καβάλας: Υγειονομικές παρεμβάσεις τις ανάγκες ευαίσθητα κοινωνικών ομάδων.

Προηγούμενο άρθρο

Εθελοντική δράση πυροπροστασίας στο Ζυγό

Επόμενο άρθρο

Η Λέλα Γράσου μας περιμένει στην Μ. Λέσχη για να μας παρουσιάσει 10 χρόνια ζωγραφικής