Dark Mode Light Mode

Το φωτοβολταϊκό της Λεκάνης στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Συνεδριάζει την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στην Κομοτηνή το Περιφερειακό Συμβούλιο. Ανάμεσα στα θέματα- ερωτήσεις της αντιπολίτευσης υπάρχουν και τα ακόλουθα:

Για το κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στα Λιμενάρια Θάσου. Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κλάδης Διονύσιος. Για Σιδηροδρομικό Αποκλεισμό της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Επερωτών: Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ Ηλιόπουλος Στέργιος.

Εκλογή Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Εισηγητής: Ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜΘ κ Χαλβατζής Παναγιώτης. Σύσταση Επιτροπής «Αγροτικής Οικονομίας.

Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης» αποφασιστικού χαρακτήρα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και μεταβίβαση αρμοδιοτήτων. Εισηγητής: Ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜΘ κ Χαλβατζής Παναγιώτης.

Διατύπωση άποψης του Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με την ΜΠΕ του έργου: «Φωτοβολταϊκός Σταθμός με συνολική ισχύ 75 MW της CES 2 Ι.Κ.Ε. στην περιοχή «ΛΕΚΑΝΗ»» της Τ.Κ. Λεκάνης, της Π.Ε. Καβάλας. Εισηγητής: ο Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Καβάλας κ Θεόδωρος Μαρκόπουλος.

Ορισμός εκπροσώπου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με τον αναπληρωτή του, στη Γενική Συνέλευση της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε » και τον διακριτικό τίτλο «ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Μ.Θ. Α.Ε ». Εισηγητής: Ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας ΑΜΘ κ Χαλβατζής Παναγιώτης.

Προηγούμενο άρθρο

Με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και η φετινή εκδήλωση της ΕΠΣΚ (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

Δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα ο Μητσοτάκης με τους αγρότες