Dark Mode Light Mode

Το γηπεδάκι του Κλειστού στην Καλαμίτσα έγινε επιτέλους γήπεδο!

Τώρα μας  λένε ότι υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στα κόμματα της αριστεράς και κυρίως ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για την δημιουργία της Μεγάλης Δημοκρατικής  Παράταξης .

Μάλιστα έγινε και ένα γκάλοπ προχθές από την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ  για το ποιος είναι ο καταλληλότερος  να ηγηθεί αυτής της νέας παράταξης με τον Τσίπρα να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, δεύτερο τον Ανδρουλάκη και τρίτο τον Κασσελάκη.

Βέβαια στην ίδια δημοσκόπηση και στο ερώτημα ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τον Μητσοτάκη προηγείται ο Στέφανος Κασσελάκης.

Το σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις στον χώρο της αριστεράς θα εξαρτηθούν  σε μεγάλο βαθμό από τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών.

Αν ο Μητσοτάκης επιβεβαιώσει την παντοδυναμία του εννοείται ότι αυτές οι διαδικασίες σύμπραξης των προοδευτικών κομμάτων της αριστεράς θα επισπευτούν.

 

Η ήττα της Ρεάλ στον μεγάλο τελικό του Final Four βάζει σε περιπέτειες την «Βασίλισσα» αφού στον αέρα είναι το συμβόλαιο ανανέωσης του προπονητή ενώ πολλοί καλαθοσφαιριστές φαίνεται ότι θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

 

Τα φαινόμενα ξυλοδαρμών μεταξύ οδηγών στους δρόμους έχουν αυξηθεί ανησυχητικά το τελευταίο  διάστημα  αφού το θολωμένο μυαλό και η έλλειψη υπομονής εξαντλούν τα όρια της ανοχής.

Ασήμαντες αφορμές βγάζουν από τα οχήματα τους  οδηγούς που πλακώνονται στο ξύλο σε έξαλλη μάλιστα κατάσταση.

Κάλμα παλικάρια …

 

Με νέο χώρο στην παραλία το Porto Palio στο Παληό  για να μπορούμε να απολαύσουμε με μεγαλύτερη άνεση το καφέ και το τσίπουρο μας κυριολεκτικά εκεί που σκάει το κύμα.

 

Πιστεύει κανείς ότι ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ με την ψυχολογία που έχει μετά την κατάκτηση του Euro League ότι μπορεί να χάσει το Ελληνικό πρωτάθλημα ;

 

Ωραίος ο  πλαστικός χορτοτάπητας που στρώθηκε στο γηπεδάκι του Κλειστού Γυμναστηρίου «Αλεξάνδρα Δήμογλου», άλλαξε όντως όλη την εικόνα του περιβάλλοντος χώρου του Κλειστού αρκεί να μην εγκαταλειφτεί στην τύχη του.

Ακόμα και αυτά τα γήπεδα με πλαστικό χόρτο χρειάζονται τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο συντήρηση.

Τα γράφουμε αυτά για να μην έχει και το γήπεδο αυτό την τύχη του Βερούλειου όπου ο αγωνιστικός χώρος δεν φροντίζεται σχεδόν ποτέ.

Όταν δίνεις τόσα λεφτά για να φτιάξεις αυτά τα γήπεδα θα πρέπει να έχεις προνοήσει και για έναν φροντιστή που θα τα προσέχει και θα τα συντηρεί.

 

Ο ένας μετά τον άλλο εγκαταλείπουν οι πρωταγωνιστές της «Γης της Ελίας» το σήριαλ γιατί πολύ απλά δεν θέλουν να συμμετάσχουν στον 3ο κύκλο της σειράς που θα ξεκινήσει μετά το καλοκαίρι.

Αυτό σημαίνει ότι το καστ των ηθοποιών του δημοφιλούς σήριαλ όταν αυτό θα επανέλθει από τον ερχόμενο Οκτώβριο θα είναι ανανεωμένο σε ένα μεγάλο ποσοστό του.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Παρελθόν Ευστρατίου, Ναουμίδης από Βύρωνα, Κυγάης από Ορφέα