Το κατάστημα μας διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Κεντήματος στην πόλη της Καβάλας! Στείλτε μας το πιο ιδιαίτερο μετρητό κέντημα σας και διεκδικήστε υπέροχα Δώρα!
Κάθε αποστολή κεντήματος έχει προνόμιο σταθερή έκπτωση -10% σε κάθε αγορά σας μέχρι 25/5! Η Έκθεση και ο Διαγωνισμός κεντήματος θα διεξαχθεί 20 έως 25 Μαΐου στην Μεγάλη Λέσχη Καβάλας. 1ο Βραβείο: Επιταγή 500€ από την εταιρεία Πεταλούδα-Μουζάκης. 2ο Βραβείο: 3ήμερο ταξίδι για 2 άτομα στην Χαλκιδική. 3ο-5ο Βραβείο: Επετειακή κασετίνα DMC με Μουλινέ από χρυσό 24 καρατίων.
Όλες οι συμμετοχές θα λάβουν αναμνηστικό δώρο από το κατάστημα μας! Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι/ες έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Από τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι καθώς και οι πάσης φύσεως εργαζόμενοι, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας με την Διοργανώτρια.
Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει στο Διαγωνισμό με ένα ΜΕΤΡΗΤΟ ΚΕΝΤΗΜΑ καρέ, τραβέρσα, σεμέν με μέγιστο μέγεθος τα 120 εκατοστά για καρέ και 150 εκατοστά για τραβέρσα και αποδέχεται ανεπιφύλακτα όλους ανεξαιρέτως τους όρους και τις διαδικασίες του Διαγωνισμού. To μετρητό κέντημα θα πρέπει να έχει κεντηθεί πάνω σε καμβά ή εταμίνα. Όροι και συμμετοχές θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας e-kazantzidis.gr. Για περαιτέρω διευκρινίσεις επικοινωνήστε μαζί μας στο 2510224866.