Dark Mode Light Mode

Το LADbible προβάλει την Καβάλα: «Ο προορισμός που ΔΕΝ ήξερες, και ΠΡΕΠΕΙ να επισκεφτείς!»

Ο ιδιαίτερα δημοφιλής -και ευρέως διαδεδομένος- ηλεκτρονικός εκδοτικός οίκος της Αγγλίας LADbible προβάλλει και διαφημίζει την Καβάλα, ως τον πιο ξεχωριστό και ανερχόμενο τουριστικό προορισμός της χώρας, παροτρύνοντας τους αναγνώστες του να την επισκεφθούν! Το αφιέρωμα έχει διάφορες ενότητες για το τι μπορεί να κάνει και να δει κάποιος, ξεκινά δε με το ακόλουθο εισαγωγικό κείμενο:

«Η πόλη της Καβάλας είναι μια ελληνική παραθαλάσσια πόλη που σου κόβει την ανάσα! Δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή, για αυτή ίσως να μην έχεις ποτέ ακούσει. Με αεροπορικό εισιτήριο κοντά στα 100 δολάρια μπορείς να βρεθείς σε αυτήν.

Αν είστε από αυτούς που τα αφήνουν όλα για την τελευταία στιγμή κι αν ακόμη δεν έχετε αποφασίσει τον τόπο των διακοπών σας, έχουμε για σας τον ιδανικό προορισμό. Υπάρχουν πολλά φανταστικά μέρη να επισκεφθείς στην Ελλάδα, ανάμεσα τους η Καβάλα.

Μια μικρή παραθαλάσσια πόλη της Βόρειας Ελλάδας, στην οποία βρίσκεται το βασικό λιμάνι της Ανατολικής Μακεδονίας. Χτισμένη σε λόφο παράλληλα με την ακτή, η Καβάλα περιγράφεται ως ένα “… πολιτιστικό σταυροδρόμι ανάμεσα σε ανατολή και δύση”. Όσοι επισκεφθούν την Καβάλα θα συναντήσουν πολύ όμορφες παραλίες αλλά όμορφες ορεινές διαδρομές. Πολλά ιστορικά μνημεία και περιοχές, τοπική κουζίνα εξαιρετική και φανταστικά μέρη για κοντινές εκδρομές». 

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο.

Προηγούμενο άρθρο

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στις αλησμόνητες πατρίδες, γεμάτο υπέροχες μελωδίες και παραδοσιακούς σκοπούς (φωτογραφίες-video)

Επόμενο άρθρο

Πυρκαγιά στον κόμβο Γαληψού