Dark Mode Light Mode

Το Locchio Café Sports στην Ελευθερούπολη υποδέχεται το τρόπαιο πρωταθλήματος της ΑΕΚ

Στο Locchio Café Sports στην Ελευθερούπολη (δίπλα ακριβώς στο Δημαρχείο), οι φίλοι της ΑΕΚ (όλου του νομού και όχι μόνο), θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο της πρωταθλήτριας ομάδας ενώ παράλληλα ετοιμάζεται και ένα πολύ όμορφο event από τους υπεύθυνους του καταστήματος.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου. Περιλαμβάνει βραβεύσεις παλιών ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ και συγκεκριμένα των: Βασίλη Δημητριάδη, Χρήστου Μαλαδένη και Σάββα Γκέντσογλου (εν ενεργεία).

Επίσης δυο βραβεύσεις διαχρονικών φιλάθλων της ΑΕΚ: Ο ένας από το γειτονικό Κοκκινόχωμα και ο Κώστας Παπάζογλου (πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ Καβάλας). Στις οθόνες του καταστήματος θα παίζουν όλες οι μεγάλες στιγμές της πορείας της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα που πέρασε αλλά και retro στιγμές από τους τρεις ποδοσφαιριστές που προαναφέραμε.

Το πάρτι περιλαμβάνει παγωμένες μπύρες και σουβλάκια ενώ και μια κλήρωση για δώρο… έκπληξη. Ήδη τα πρώτα μηνύματα κάνουν λόγο για κοσμοσυρροή. Έχουν προσκληθεί στην εκδήλωση όλοι οι τοπικοί φορείς, Βουλευτές, Δήμαρχος Παγγαίου, Αντιπεριφερειάρχες, ΕΠΣΚ κτλ. Μετά την Ελευθερούπολη, το τρόπαιο της ΑΕΚ θα ταξιδέψει την Κυριακή στη Νέα Καρβάλη.

Προηγούμενο άρθρο

Ένας σκαντζόχοιρος στον Βύρωνα! (video)

Επόμενο άρθρο

Ταξίδι στη διαχρονική Καβάλα: Ανακαλύπτοντας το καλοκαιρινό πρόσωπο της γοητευτικής πόλης (φωτογραφίες)