Dark Mode Light Mode

Το νοσοκομείο Καβάλας συμμετέχει στη δράση δωρεάς μυελού οστών «Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

φωτογραφία αρχείου

Η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, διοργανώνει σε συνεργασία με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», την 3η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού Οστών: «Οι Νοσηλευτές δίνουν ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Ουσιαστικά και  ενεργά υποστηρίζεται η πολύ σημαντική αυτή δράση, που ως στόχο έχει την  ενδυνάμωση και  προαγωγή της κοινωνικής ευαισθητοποίησης και αλληλεγγύης. Η Διεύθυνση Νοσηλευτικής υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας συμμετέχει στη δράση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18/09/2024 και ώρες 08:00- 13:00 στο Εμβολιαστικό κέντρο, που βρίσκεται στην είσοδο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων.

Η λήψη των δειγμάτων θα γίνει από Νοσηλευτές, όποιος επαγγελματίας υγείας ή πολίτης μεταξύ 18 – 45 χρόνων επιθυμεί και πληροί τα κριτήρια για το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» (https://oramaelpidas.gr/el/thelo-na-gino-ethelontis-dotis/#poios-mporei-na-ginei-dotis), και για το ΚΕΔΜΟΠ «ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ» (https://www.xarisezoi.gr/iatrika-kritiria/), μπορεί να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2513501123

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Περιφέρεια ΑΜΘ: Παρέμβαση για την κάλυψη της Π.Ε. Καβάλας με το σύστημα της Εναέριας Αντιχαλαζικής Προστασίας

Επόμενο άρθρο

Επιμελητήριο Καβάλας: Επίσημα υποψήφιος πρόεδρος ο Γιάννης Παναγιωτίδης