Dark Mode Light Mode

Το Παιδικό Παραδοσιακό Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου Κηπούπολης-Καλαμίτσας πάει διήμερη εκδρομή στα Τρίκαλα!

Το Παιδικό Παραδοσιακό Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης Καλαμίτσας πάει στα Τρίκαλα και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου σε μια Διήμερη Εκδρομή

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ: ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ στον Μύλο των Ξωτικών και στα Μετέωρα της Καλαμπάκας στις 7/12/24. Σε ΤΙΜΗ ΣΟΚ 75€ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ & 60€ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ(κατόπιν συνεννόησης). Με αφορμή την συμμετοχή του Παιδικού Παραδοσιακού Χορευτικού μας τμήματος στο Τριήμερο Παράδοσης του Μήλου των Ξωτικών, στην Κεντρική Σκηνή, το Σάββατο 7-12-24.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ Διήμερη Εκδρομή στο Μύλο των Ξωτικών και στα Μετέωρα με 1 διανυκτέρευση με πρωινό στο ξενοδοχείο  METEORITES στη Καλαμπάκα. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ έχουν τα παιδιά, με τους γονείς, που επιθυμούν να συμμετέχουν στο παιδικό χορευτικό μας… Στην τιμή περιλαμβάνεται η άνετη μεταφορά με το λεωφορείο, η διαμονή στο 3άστερο ξενοδοχείο METEORITES,με θέα τα Μετέωρα, με πρωινό και φόρο διαμονής.

Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης-Καλαμίτσας

Προηγούμενο άρθρο

Στην Καβάλα το Σαββατοκύριακο ο Παύλος Πολάκης

Επόμενο άρθρο

Εγκαίνια του Γυμνασίου – Λυκείου Κρηνίδων και επιθεώρηση έργων στην Π.Ε. Καβάλας, από τον Χριστόδουλο Τοψίδη (φωτογραφίες)