Dark Mode Light Mode

Το περιστατικό στο Παγγαίο έληξε, ο Διοικητής Π.Υ. Ελευθερούπολης ευχαριστεί

Με ανάρτηση του προχθές ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευθερούπολης κ. Μπάμπης Παπαδόπουλος ανακοινώνει την αποχώρηση και του τελευταίου οχήματος και προσωπικού από το περιστατικό της πυρκαγιάς στο Παγγαίο. Ταυτόχρονα ευχαριστεί για τη βοήθεια και συμπαράσταση:

«Σήμερα (Την Τρίτη 17/9) κλείσαμε την δασική πυρκαγιά στο Παγγαίο όρος. Ήρθε η σειρά μας να σας ευχαριστήσουμε για ό,τι κάνατε για εμάς. Ξεκινώντας θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη που από την πρώτη στιγμή δεν έφυγε από το πλευρό μας καθώς και όλους τους συνεργάτες του.

Τον βουλευτή Καβάλας Γιάννη Πασχαλίδη που δεν σταμάτησε λεπτό να παίρνει τηλέφωνο στον Υπουργό μας και να ζητάει εναέρια μέσα και προσωπικό. Τον Δασάρχη Καβάλας Κόντο Νικόλαο και τους συνεργάτες του που για πρώτη φορά συνεργάστηκαμε τόσο στενά.

Τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο και το γραφείο πολιτικής προστασίας της περιφέρειας πού άμεσα φρόντισαν να βρεθούν χωματουργικά μηχανήματα για να δημιουργηθούν ζώνες πυροπροστασίας γύρω από τα χωριά με την καθοδήγηση του Δημάρχου και του Δασάρχη μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους πολιτιστικούς συλλόγους του Ακροποτάμου, Πλατανοτόπου, Μεσορόπης που μαγείρευαν για τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που ήταν στο μέτωπο. Όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής που έστειλαν νερά, αναψυκτικά, ισοτονικά και άλλα προϊόντα καθώς και την εταιρεία Hellas help.

Την εταιρεία Egnatia Aviation που από την πρώτη στιγμή έστειλε τα οχήματα της με το προσωπικό τους να συνδράμουν στο έργο μας. Τον Ε.Ο.Σ Καβάλας για την άψογη φιλοξενία του στο καταφύγιο.

Τον αγροτικό σύλλογο Παγγαίου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο τους Γρηγόρη Γρουζίδη για την άμεση ετοιμότητα τους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς τους εκατοντάδες εθελοντές που για άλλη μια φορά σταθήκατε στο πλευρό μας.

Τέλος να ευχαριστήσω τους Διοικητές και το προσωπικό όλων των πυροσβεστικών υπηρεσιών που συνέδραμαν στην κατάσβεση της Δασικής πυρκαγιάς. Ζητώ συγνώμη εάν ξέχασα κάποιους».

Προηγούμενο άρθρο

Ισόπεδος κυκλικός κόμβος στην είσοδο της Ελευθερούπολης: Τι προβλέπει η παρέμβαση

Επόμενο άρθρο

1η Νοέμβρη το νέο λιμάνι στη Europort!