Dark Mode Light Mode

Το πρώτο έργο του Δ.Π.Θ. στον κόμβο της Καβάλας

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο οποίο εδώ και λίγους μήνες ανήκει ο πανεπιστημιακός κόμβος της Καβάλας, είναι έτοιμο.

Το επόμενο διάστημα δημοπρατεί το πρώτο έργο του στην πόλη μας. Έργο συντήρησης για τις εγκαταστάσεις στην Καβάλα. Κι όπως λένε οι εκπρόσωποι του Δημοκρίτειου, αυτή είναι μόνο η αρχή. Θα υπάρξει διπλή συνέχεια.

Ας δούμε πρώτα το ώριμο και υπό δημοπράτηση έργο:

«Εκσυγχρονισμός κτιριακών εγκαταστάσεων και υποδομών του ΔΠΘ στην Καβάλα» σύμφωνα με την ανακοίνωση με άξονα προτεραιότητας 3.8 «Ανάπτυξη και εκσυγχρονισμός υποδομών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (μετάβαση σε αποκεντρωμένο σύστημα μεγαλύτερων και λιγότερων μονάδων, ενίσχυση ψηφιακών και λοιπών υποδομών, επιμόρφωση εκπαιδευτικών κ.λπ.)», εκτιμώμενου προϋπολογισμού 2.500.000,00€ (με ΦΠΑ 24%)».

Το έργο θα ξεκινήσει το 2025- αρχές του νέου έτους- με στόχο τη συντήρηση των εκπαιδευτικών υποδομών. Επακολουθεί σχεδιασμός για παρέμβαση στις φοιτητικές εστίες της Καβάλας. Έργο με προϋπολογισμό 4 εκ ευρώ. Τέλος ωριμάζει και έργο 2 εκ ευρώ για απόκτηση εκπαιδευτικού εξοπλισμού.

Προηγούμενο άρθρο

Τρία δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2024