cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Το ρεκόρ των 18.920 μορίων της Βικτώριας!

 Το ρεκόρ των 18.920 μορίων της Βικτώριας!

Η επίδοση της στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις είναι από τις υψηλότερες όχι μόνο στο Ν. Καβάλας αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Η Βικτώρια Γινικοπούλου απόφοιτος του 2ου Λυκείου Καβάλας, έγραψε: 19,2 στη Φυσική. 19,2 στα Μαθηματικά. 19,5 στη Χημεία και 17,5 στην Έκθεση. Σύνολο μορίων 18.920.

Η συζήτηση μαζί της ήταν σύντομη, ουσιαστική. Αρχικά μας μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας της: «Το μυστικό είναι το καλό διάβασμα. Όχι μόνο στη Γ’ Λυκείου αλλά σε όλη την εκπαιδευτική διαδικασία και διαδρομή».

Αμέσως μετά ευχαρίστησε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο σχολείο. Τους γονείς μου και γενικά την οικογένεια μου που με στήριξαν. Μεγάλη βοήθεια ήταν των καθηγητών μου στο φροντιστήριο ΦΩΣ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Χρήστο Ραφτούλη στη Φυσική.

Τον κ. Δαλακούρα στη Χημεία. Τους κυρίους Μήτρου και Γιαννιώτη στα μαθηματικά. Ευχαριστώ τον κ. Πέτρο Βάσσου φιλόλογο».  Για το μέλλον της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μας είπε: «Σκέφτομαι να δηλώσω πρώτη επιλογή τη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Α.Π.Θ. στη Θεσσαλονίκη».

Διαβάστε επίσης