Dark Mode Light Mode

Τουρίστρια από τη Σουηδία τραυματίστηκε μέσα σε σκάφος στη Θάσο

φωτογραφία αρχείου

Τραυματισμός επιβάτιδας σε Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος στη Θάσο

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θάσου, ότι μια 50χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα (υπήκοος Σουηδίας) ενός επαγγελματικού τουριστικού (Ε/Π-Τ/Ρ) σκάφους παραπάτησε με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί εντός του σκάφους, κατά τη διάρκεια του πλου.

Με τον κατάπλου του σκάφους στο λιμάνι των Λιμεναριών, η 50χρονη παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου. Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.


Σύλληψη 3 ημεδαπών για παραβίαση σφραγίδας αρχής και παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, μπαρ και όμοια καταστήματα κατά περίπτωση

Συνελήφθησαν την 13-8-2024 το πρωί σε παραλιακή περιοχή της Θάσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Λιμεναρίων Θάσου τρεις ημεδαποί, διότι ο ένας ως ιδιοκτήτης λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, έχοντας παραβιάσει τη σφραγίδα που είχε τεθεί από την αρμόδια αρχή, ενώ οι άλλοι δύο συντελούσαν στη λειτουργία του καταστήματος με την παροχή εργασίας. Την προανάκριση ενήργησε ο Αστυνομικός Σταθμός Λιμεναρίων.

Σύλληψη αλλοδαπού για άσκηση πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια

Συνελήφθη την 13-8-2024 το μεσημέρι σε παραλιακή περιοχή της Θάσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίσθηκε να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 205 είδη παρεμπορίου (γυαλιά ηλίου και βραχιόλια), στερούμενος της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη, ενώ επιβλήθηκε στον δράστη το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

2ο ΓΕΛ Καβάλας: «Οι τρατάρηδες της Αγίας Παρασκευής» διακρίθηκαν σε Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό (video)

Επόμενο άρθρο

CosmoHome με ρυθμό, μελωδίες και χορό σ' ένα πολύπλευρο μουσικό ταξίδι! (φωτογραφίες-video)