Dark Mode Light Mode

Τρεις κατασκευές για τις ανακοινώσεις κηδειών και μνημοσύνων

Ομόφωνα θετικά γνωμοδότησε την προηγούμενη εβδομάδα το Τοπικό Συμβούλιο Καβάλας επί της πρότασης οι ανακοινώσεις κηδειών και μνημοσύνων να τοποθετούνται σε ειδικά πλαίσια.

Σε τρία κεντρικά σημεία της πόλης. Η γνωμοδότηση του συμβουλίου εγκρίνει: Ο Δήμος Καβάλας προκειμένου να τακτοποιήσει την ανεξέλεγκτη τοιχοκόλληση ανακοινώσεων από γραφεία τελετών σε στύλους φωτισμού, οδικής σήμανσης, ΔΕΗ και άλλα σημεία προκαλώντας αισθητική και περιβαλλοντική μόλυνση καθώς και παράβαση της νομοθεσίας περί υπαίθριας διαφήμισης, προτείνει την τοποθέτηση τριών πλαισίων ανάρτησης ανακοινώσεων σε κεντρικά σημεία της πόλης για την εξυπηρέτηση του αναφερόμενου σκοπού.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά των πλαισίων είναι τα παρακάτω:

Εξωτερική διάσταση πλαισίου + στήριξη : 200 (ύψος ) Χ 150 (μήκος) cm. Διάσταση πλαισίου : 120 (ύψος ) Χ 150 (μήκος) cm.

Το πλαίσιο ανάρτησης ανακοινώσεων είναι κατασκευασμένο από κοιλοδοκούς τετράγωνους διατομής 50 Χ 50 και πάχους 2 mm. Εντός του πλαισίου διαμορφώνονται 12 επιμέρους μικρότερα πλαίσια με ξύλινη τάβλα διαστάσεων χαρτιού τύπου Α4 για την ανάρτηση των κηδειόχαρτων.

Τα πλαίσια έχουν κατασκευαστεί από τα συνεργεία του Δήμου Καβάλας και θα τοποθετηθούν από τα ίδια με ανάρτησή τους επί του εδάφους με την χρήση στριφωνιών μπετού. Οι θέσεις στις οποίες προτείνεται να τοποθετηθούν τα ανωτέρω πλαίσια υποδεικνύονται παρακάτω:

1η θέση : Στην πλατεία υπολοχαγού Κ. Κονσουλίδη πίσω από το περίπτερο του Ε.Ο.Τ.

2η θέση : Επί της οδού Ελ. Βενιζέλου πλησίον της στάσης στην Λέσχη Αξιωματικών

3η θέση : Επί της οδού Δοϊράνης είσοδο της πλατεία Ελευθερίας από την οδό Σπετσών.

Προηγούμενο άρθρο

Διεθνές τουρνουά σκάκι στη Μεγάλη Λέσχη και στο 12ο Δημοτικό

Επόμενο άρθρο

Έκλεισε το μοναδικό φαρμακείο στο Ποδοχώρι