Dark Mode Light Mode

Τρεις μέρες η ψηφοφορία για τις εκλογές στο Επιμελητήριο!

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Καβάλας που συγκροτήθηκε με την υπ’ αριθ. απόφαση με αριθμό πρωτοκόλλου 81884/24.07.2024 (ΑΔΑ: 6ΖΓΡΟΡ1Υ-ΕΡΚ), του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ ενημερώνει τα μέλη, ότι οι εκλογές για την ανάδειξη των 21 αιρετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2024 στο παράρτημα του Επιμελητηρίου Καβάλας στη Θάσο, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου  & την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2024 στην Καβάλα στο κτίριο του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Στους εκλογικούς καταλόγους καταχωρούνται εκείνα τα μέλη που είναι ταμειακώς ενήμερα και έχει παρέλθει τουλάχιστον ένας χρόνος από την εγγραφή τους στο οικείο Επιμελητήριο, δηλαδή όσοι έχουν εγγραφεί μέχρι και τις 23 Νοεμβρίου 2023.

Νομικά πρόσωπα, μέλη του Επιμελητηρίου, που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ. μέχρι και το προηγούμενο των εκλογών έτος (2023), θεωρούνται ταμειακώς ενήμερα. Φυσικά πρόσωπα, μέλη του Επιμελητηρίου, που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας Γ.Ε.ΜΗ. ή την ετήσια συνδρομή στο οικείο Επιμελητήριο μέχρι και το προηγούμενο των εκλογών έτος (2023), θεωρούνται ταμειακώς ενήμερα.

Η προθεσμία για εξόφληση ή διακανονισμό λήγει την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024. Θα ακολουθήσει δημοσίευση Πρόσκλησης για τις εκλογές, το αργότερο πενήντα (50) ημέρες πριν την ημερομηνία των εκλογών, σύμφωνα με το Π.Δ. 372/1992, όπου θα συμπεριλαμβάνονται αναλυτικές πληροφορίες.

Κατάλογος των εγγεγραμμένων επιχειρήσεων, που θα συμπεριληφθούν στους εκλογικούς καταλόγους, εφόσον συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις, βρίσκεται στα γραφεία του Επιμελητηρίου. Τα μέλη του Επιμελητηρίου μπορούν να ενημερώνονται για το Τμήμα κατάταξής τους και τις οικονομικές τους υποχρεώσεις από τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για πληροφορίες τα μέλη του Επιμελητηρίου Καβάλας μπορούν να απευθύνονται στην έδρα του Επιμελητηρίου 2ος όροφος – Ομονοίας 50 στην πόλη της Καβάλας, στο τηλέφωνο 2510222212, εσωτ. 1 ή 23.

Προηγούμενο άρθρο

Μουσική εκδήλωση για την πανσέληνο του Αυγούστου στη Λέσχη Αξιωματικών

Επόμενο άρθρο

Απάντηση του Υπουργείου Παιδείας δείχνει ότι … «έρχεται» η συνδιδασκαλία!