Dark Mode Light Mode

Βαγγέλης Παππάς: «Εγώ τις κουμπάρες δεν τις παίζω….»

Σχεδόν 15 λεπτά διήρκεσε η χθεσινή συνέντευξη του Βαγγέλη Παππά στο ράδιο Πρωινή.

Από τα όσα είπε, η φράση που τον εκφράζει καλύτερα- σε σχέση με τις προεκλογικές του επαφές, συζητήσεις, συναντήσεις- είναι η ακόλουθη: « Εγώ τις κουμπάρες δεν τις παίζω». Η φράση αυτή άσχετα για ποιους ειπώθηκε, φαίνεται να ταιριάζει σε όλους.

Όλους όσους πρόσφατα ή στο παρελθόν συνάντησαν τον κ. Παππά, μίλησαν για συνεργασία μαζί του. Ως που η συνεργασία έγινε μεν αλλά με το Γιάννη Εριφυλλίδη. Τον μοναδικό συνδυασμό, είπε συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Παππάς, που δέχθηκε προγραμματική συμφωνία και όχι συμφωνία ατομική.

Γιατί η Κ.Α.Π. με επικεφαλής τον Βαγγέλη Παππά συνεργάζεται με τον Γιάννη Εριφυλλίδη; Αυτή η ερώτηση ήταν η πρώτη και η βασική της συνέντευξης. Απάντηση «… γιατί το πρόγραμμα μας ταιριάζει περισσότερο».

Αμέσως μετά ο κ. Βαγγέλης Παππάς συμπλήρωσε για τη συμπεριφορά, την πρόταση των άλλων. Που ήθελαν σημείωσε ατομική συμφωνία. Όπως είπε του ζήτησαν διάφορα πράγματα. Όπως και μια συμφωνία σιωπηρή, όπου «… μετά τις εκλογές θα μου απένειμαν …. χρυσό αγαλματίδιο». Θέμα δεύτερο.

Τα αρνητικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα με αφορμή την ανακοίνωση της συμφωνίας με το συνδυασμό Εριφυλλίδη: «Όντως πρόκειται για τρολ. Και πολιτικού της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Όπως επίσης και σχόλια αυτών που δεν τους άρεσε η συμφωνία».

Σχετικά με τις συζητήσεις με το Θόδωρο Μουριάδη. Ο κ. Παππάς είπε ότι άρχισαν από το Νοέμβρη του 2022. Κάποια στιγμή, είπε ο κ. Παππάς, ο Θόδωρος Μουριάδης του είπε ότι έχει αντιρρήσεις από διάφορους. Όμως όπως χθες εξήγησε ο επικεφαλής της Κ.Α.Π. οι συζητήσεις προχώρησαν.

Έγινε -είπε- και σχέδιο της προγραμματικής συμφωνίας. Αυτό τον Γενάρη. Κι ο κ. Παππάς συνέχισε: «Ο κ. Μουριάδης αργούσε. Ταυτόχρονα έβλεπα ότι πλησίαζαν στελέχη μας. Αυτό με εκνεύριζε. Τους υπόσχονταν θέσεις. Μεταξύ μας τελικά δεν έγινε τίποτα.

Εγώ περίμενα τον Μουριάδη κι αυτοί δούλευαν από πίσω». Για τον κ. Παππά η οριστική απόφαση να μην συνεχίσει να περιμένει τον Δήμαρχο πάρθηκε όταν στο δημοτικό συμβούλιο πληροφορήθηκε ότι η Έλσα Βακιρτζή τοποθετήθηκε αναπληρώτρια επικεφαλής του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τότε όπως είπε, άρχισε να συζητά και με τους άλλους υποψήφιους Δημάρχους. «Εκτός του Εριφυλλίδη όλοι οι άλλοι πρότειναν ατομική συμφωνία» είπε ο Βαγγέλης Παππάς. Και πρόσθεσε: « Δεν θα εμπλακώ στις δημοτικές εκλογές. Στο συνδυασμό του κ. Εριφυλλίδη θα μπουν άλλα και αρκετά όπως φαίνεται στελέχη της Κ.Α.Π. για να τον δυναμώσουν πολύ».

Αποχώρηση υποψήφιας από το συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά»

Μετά την αρχική αποχώρηση του γνωστού καρδιολόγου Θόδωρου Μήτρα από το συνδυασμό «Η Καβάλα μπροστά», με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Εριφυλλίδη, την Τρίτη σημειώθηκε και δεύτερη αποχώρηση. Η γεωπόνος Θεοδώρα Μαυρογένη με ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, ανακοίνωσε στους φίλους της τα ακόλουθα:

«Ενόψει της οριστικής κατάρτισης των Συνδυασμών με τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που θα λάβουν μέρος στις προσεχείς Περιφερειακές-Δημοτικές Εκλογές, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Εριφυλλίδη για την μέχρι τώρα τιμή και εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπο μου και παράλληλα να δηλώσω ότι για προσωπικούς λόγους δεν θα συμμετέχω ως υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος στον Συνδυασμό του η “Καβάλα Μπροστά” καθώς και σε κανέναν άλλον Συνδυασμό. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για την πόλη μας!!»

Προηγούμενο άρθρο

Η καταγγελία του Θέμη Καλπακίδη προκάλεσε απαραίτητο έργο συντήρησης - εκσυγχρονισμού στο Βιολογικό Καθαρισμό του Δάτου!

Επόμενο άρθρο

3.600 ευρώ πρόστιμο σε ταβέρνα του Ν. Καβάλας λόγω «ζωντανής» μουσικής