Dark Mode Light Mode

Βασίλης Αθανασάκης: « Πορεία πρωταθλητισμού ο Αστέρας στο Β` γύρο»

Από τους καλύτερους σκόρερ του τοπικού πρωταθλήματος εδώ και πολλά χρόνια ο Βασίλης Αθανασάκης και φέτος με 20 γκολ έκανε αισθητή την παρουσία του, στον Αστέρα Φωλιάς.

Ο Αθανασάκης μίλησε στο proininews για την πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα της Β` κατηγορίας, χαρακτηρίζοντας την πολύ καλή ενώ αναφέρθηκε ακόμη στον πρόεδρο της ομάδας κ. Μπάμπη Χρυσανίδη αλλά και στον Νίκο Καραμπιμπέρη που από ένα σημείο και μετά ήταν ο προπονητής του συλλόγου.

Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Η άποψη σου για τη πορεία του Αστέρα Φωλιάς στο πρωτάθλημα.

Απάντηση :Ήταν μια πολύ καλή χρόνια για την ομάδα στης αρχές του καλοκαιριού είχαμε στόχο την άνετη παραμονή και στον δεύτερο γύρο με πολύ καλή δουλειά και με κάποιες προσθήκες πλασαριστήκαμε στην πρώτη πεντάδα του ομίλου …

Ερώτηση:  δικαιώθηκες για την επιλογή σου να αφήσεις μια ομάδα που θα έπαιζε στη Γ` πηγαίνοντας σε μια ομάδα Β` κατηγορίας;

Απάντηση: Αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου για την επιλογή που έκανα. Έφυγα χωρίς να το θέλω από την οικογένεια του Αετού και ήρθα σε μια ομάδα που έδειξε από την αρχή ότι με θέλει δικαιώθηκα και πιστεύω να δικαίωσα και τον πρόεδρο που ήταν αυτός που με πλησίασε το καλοκαίρι.

Ερώτηση: Τι άλλαξε στην ομάδα με την έλευση του Νίκου Καραμπιμπέρη στη θέση του προπονητή;

Απάντηση :Ο Ν. Καραμπιμπέρης έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα δουλέψαμε πολύ σκληρά η προπόνηση ήταν πολύ διαφορετική ανέβηκε πολύ η ψυχολογία της ομάδας και καταφέραμε να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο που μείναμε αήττητοι

Ερώτηση: Μπορούσε ο Αστέρας να διεκδικήσει την άνοδο;

Απάντηση: Ημασταν μια νέα ομάδα στην κατηγορία με πολύ καλό υλικό δεν ήταν στόχος της ομάδας η άνοδος φέτος . Δουλέψαμε πολύ καλά είχαμε μια καλή πορεία μείναμε αήττητοι όλο τον δεύτερο γύρο και πιστεύω πως έγινε η προεργασία για την νέα χρόνια..

Ερώτηση: Πόσο επηρεάζει  προσφορά του προέδρου στην ομάδα και στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί ;

Απάντηση: Αν δεν υπήρχε ο κ. Χρυσανίδης δεν θα υπήρχε η ομάδα αυτό νομίζω τα λέει όλα. Κοντά σ αυτόν είναι και όλη η διοίκηση της ομάδας και μαζί με τον προπονητή και τους παίχτες βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα και επικρατεί το οικογενειακό κλίμα. Δεν θα μπορούσα να παραλείψω βέβαια σε όλα αυτά τον κόσμο του χωριού Είναι παράδειγμα προς μίμηση νομίζω να υπάρχουν 200-300 άτομα σε κάθε ματς στην κερκίδα β’ τοπικού πρωταθλήματος

Ερώτηση:  θα συνεχίσεις στον Αστέρα και στη νέα περίοδο;

Απάντηση: Είναι Μάιος ακόμη πριν μόλις λίγες μέρες τελείωσε το πρωτάθλημα όπως όλοι έτσι και εγώ θέλουμε λίγες μέρες να ξεκουραστούμε. Σίγουρα τον πρώτο λόγο τον έχει ο Αστέρας θα μιλήσουμε και έχει …ο θεός.

Ερώτηση:  Πως ήταν το επίπεδο στη Β` κατηγορία στον 2ο όμιλο;

Απάντηση :Είναι μια πολύ καλή κατηγορία ήμασταν 5-6 ομάδες στον όμιλο που πρωταγωνιστήσαμε υπήρχαν πολλά τοπικα ντέρμπι με μεγάλο ανταγωνισμό και θεωρώ πως είναι ένα πολύ καλό σκαλοπάτι πριν την μεγάλη κατηγορία του νόμου ….

Προηγούμενο άρθρο

1ο Επιστημονικό και Πολιτισμικό Φόρουμ Ελληνοαιγυπτιακής Φιλίας

Επόμενο άρθρο

Καταδίωξη που ξεκίνησε από την Εγνατία Οδό τελείωσε στην οδό Υψηλάντου !