Dark Mode Light Mode

Βελτίωση του καιρού, μείωση της ζήτησης ηλεκτρικού ρεύματος

Αργά το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή σημειώθηκε διακοπή ρεύματος στις ανατολικές συνοικίες της πόλης.

Η διακοπή είχε διάρκεια περίπου 2 ώρες και οφείλονταν σε βλάβη, σε καλώδιο μέσης τάσης. Οι άνθρωποι ταλαιπωρήθηκαν καθώς σε αρκετές περιπτώσεις το ρεύμα κόπηκε στις ίδιες περιοχές που επηρεάστηκαν και το μεσημέρι της Τρίτης 23 Ιουλίου, σε μια αξέχαστη πολύωρη διακοπή ρεύματος.

Η κατάσταση στον ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας είναι βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα, χάρη στη βελτίωση των καιρικών συνθηκών και στην πτώση της θερμοκρασίας. Τα φορτία έχουν μειωθεί αρκετά και έχουν σταθεροποιηθεί σε φυσιολογικά για -την εποχή- επίπεδα.

Όσο ο καιρός είναι δροσερός και τα φορτία φυσιολογικά, τόσο οι βλάβες είναι σίγουρο ότι θα είναι περιορισμένες. Κανείς όμως δε γνωρίζει τι θα συμβεί αν ανέβει η θερμοκρασία και κατ’ επέκταση η αύξηση των φορτίων ζητήσει περισσότερο ηλεκτρικό ρεύμα -ταυτόχρονα- από πολλούς καταναλωτές σ’ όλο το νομό Καβάλας.

Εντωμεταξύ, δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ Καβάλας, παραμένουν οι ίδιοι τεχνίτες και εργαζόμενοι – λίγοι που υπερβάλλουν εαυτούς όταν πρόκειται να αντιμετωπίσουν βλάβες, που γίνονται όλες την ίδια στιγμή και ώρα…

Προηγούμενο άρθρο

Οι κάτοικοι της Κεραμωτής επισημαίνουν: «Έχουμε προβλήματα…» (videos)

Επόμενο άρθρο

Ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ παραχωρεί το υπερσύγχρονο πλέον προπονητικό κέντρο Κρυονερίου στην ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 2024 (φωτογραφίες)