Dark Mode Light Mode

Βράβευση της νταμπλούχου ομάδας του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας (φωτογραφίες-videos)

Την Πρωταθλήτρια και Κυπελλούχο Ομάδα της Ελλάδας στο Σκάκι, δηλαδή την ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας, βράβευσε η Περιφέρεια ΑΜΘ, δια του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας και αναπληρωτή Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Θεόδωρου Μαρκόπουλου, παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού της ΠΑΜΘ, κ. Στέλιου Ιγνατιάδη και μελών του ΔΣ του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας.

Η ομάδα περιλαμβάνει δώδεκα διακεκριμένους αθλητές του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας. Ο Σκακιστικός Όμιλος Καβάλας έχει κατακτήσει συνολικά 7 Πρωταθλήματα και 8 Κύπελλα Ελλάδος, ενώ στις τάξεις του περιλαμβάνονται διακεκριμένοι αθλητές με παγκόσμια ακτινοβολία όπως η κ. Σταυρούλα Τσολακίδου, η οποία είναι στην 37η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τις επιτυχίες του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας. Θέλουμε να σας συγχαρούμε και θέλουμε να ελπίζουμε ότι αποτελείτε πρότυπο για πολλά παιδιά και πολλούς νέους ώστε ν’ ασχοληθούν κι αυτοί με το Σκάκι. Θέλουμε να συγχαρούμε τον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας για την όλη του προσπάθεια για όλα αυτά τα χρόνια, για τη λειτουργία του, καθώς και για τη διοργάνωση του «OPEN», το οποίο συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια».

Ο κ. Ιγνατιάδης συνεχάρη τον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας για τις διακρίσεις που μας κάνουν περήφανους εντός και εκτός Ελλάδας, τονίζοντας ότι: «Ευχή μας είναι να συνεχίσετε έτσι προχωρώντας σε μία πορεία επιτυχιών και καταξίωσης».

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Θάσος: Αναζητείται ο ιδιοκτήτης «σφραγισμένου» καταστήματος που λειτουργούσε χωρίς άδεια

Επόμενο άρθρο

Διήμερες θεατρικές βραδιές με τον Καραγκιόζη στον Κεχρόκαμπο