Dark Mode Light Mode

Βράβευση του αθλητή του Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας και του “Karaproimos Coaching Team” Νικόλα Χατζηαβραάμ

Τον αθλητή του Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας και του “Karaproimos Coaching Team”, Νικόλα Χατζηαβραάμ, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Κώστα Χατζηαναστασίου και του πατέρα του πρωταθλητή, Μάκη Χατζηαβραάμ, βράβευσε το μεσημέρι της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης κάτω των 18 ετών που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια από τις 4 έως τις 10 Οκτωβρίου 2024.

Ο Νικόλας Χατζηαβραάμ είναι μέλος της Εθνικής Ελλάδος U18 και έχει στο ενεργητικό του πολλές και σημαντικές επιτυχίες σε διάφορες διοργανώσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα:

2024

1η Πανελλήνια θέση στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, στη Βέροια και στις Σέρρες (μονά)

2η θέση στη Βοσνία και Κόσοβο (διπλά)

2η θέση στο Κόσοβο (μονά)

Νο 744 I T.F. ranking U18

2023

1η θέση “master” (καλύτερος Έλληνας αθλητής U16 2022)

2η θέση σε International Tour ITF U18 (2 φορές)

2ος Πανελληνιονίκης U18 Διπλών

3η θέση “master” (καλύτερος Έλληνας αθλητής U18 2023)

2022

1η θέση στο Διεθνές Βαλκανικό Τουρνουά U16

1η Πανελλήνια θέση Ε1 U16 2022

1η Πανελλήνια θέση Ε1D U16 (4 φορές)

1η Πανελλήνια θέση Ε2 U16 (5 φορές)

1η Πανελλήνια θέση Ε2D U16 (7 φορές)

3 Ευρωπαϊκούς Τίτλους Tennis Europe TE U16

2 φορές φιναλίστ Ευρωπαϊκών Διοργανώσεων Tennis Europe TE U16

No 144 best ranking στην Ευρώπη U16


ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: “Ο Νίκος Χατζηαβραάμ μας έχει κάνει υπερήφανους με τις επιδόσεις στο τέννις τα τελευταία χρόνια και εύχομαι να πετύχει όλους τους στόχους που έθεσε για την επόμενη περίοδο. Ο Νίκος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα νέα παιδιά της πόλης μας, καθώς για να σημειώσει τις επιτυχίες που όλοι γνωρίζουμε, κατέβαλε σημαντική προσπάθεια. Διότι χωρίς να προσπαθήσουμε δεν πρόκειται να πιάσουμε τους στόχους μας, όχι μόνο στον Αθλητισμό, αλλά και σε άλλους τομείς. Είναι αλήθεια ότι στο τέννις, ως Δήμος Καβάλας, δεν κάναμε όσα θα έπρεπε. Αυτό, όπως έχει αναφέρει πολλές φορές και ο κ. Χατζηαναστασίου, θα αλλάξουμε τους επόμενους μήνες, με τη βελτίωση, σε πρώτη φάση, των εγκαταστάσεων που υπάρχουν στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου “Αλεξάνδρα Δήμογλου”.

ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΟΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΑΜ: “Παλεύω κάθε μέρα, με σκληρή προπόνηση, για να πετύχω τους στόχους μου. Θέλω να πάρω, όσο πιο γρήγορα γίνεται, τους πρώτους πόντους στην επαγγελματική κατάταξη και εν συνεχεία να φτάσω στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Μπορεί το τέννις να είναι από τα πιο δύσκολα αθλήματα, αλλά αν υπάρχει θέληση και προσπάθεια όλα μπορούν να γίνουν”.

Πηγή: Δήμος Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Επίσκεψη του Διευθυντή του Αναπτυξιακού Οργανισμού της ΠΑΜΘ στον Δήμαρχο Θάσου

Επόμενο άρθρο

Με βραβείο επιστρέφει στην Καβάλα από το Νεπάλ ο Θοδωρής Γκίκας