Dark Mode Light Mode

Βρέθηκε λύση για τη μεταφορά του ΚΕΑΟ στο πρώην ΤΕΒΕ

Βρέθηκε όπως φαίνεται λύση στο πρόβλημα που ανέκυψε το προηγούμενο διάστημα σχετικά με τη νέα έδρα του ΚΕΑΟ ΕΦΚΑ Καβάλας.

Επειδή ο χώρος (πρώην ΤΕΒΕ Καβάλας) δεν ήταν κατάλληλος για ΑμεΑ, αποφασίστηκε (σύμφωνα με πληροφορίες) να δημιουργηθεί ένα δωμάτιο στο ισόγειο. Εκεί και μετά από ραντεβού θα εξυπηρετούνται μόνο τα ΑμεΑ.

Για να δοθεί αυτή η λύση μεσολάβησαν αρκετά. Αρχές Ιουλίου και μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος για τα ΑμεΑ, στάλθηκε επιστολή διαμαρτυρίας από το νομαρχιακό σύλλογο προς το Υπουργείο Εργασίας και τον ΕΦΚΑ. Στην επιστολή γίνονταν αναφορά στο πρόβλημα προσβασιμότητας.

Ειδικότερα το ασανσέρ που διαθέτει η πολυκατοικία, στο οποίο δεν χωρά αναπηρικό αμαξίδιο. Η διεύθυνση του ΕΦΚΑ Καβάλας φέρεται να προώθησε τη διαμαρτυρία στην Αθήνα, στηρίζοντας την. Κι έτσι αποφασίστηκε το ΚΕΑΟ στο νέο του χώρο να αποκτήσει ένα ακόμη δωμάτιο. Στο ισόγειο.

Εκεί υπάρχει σήμερα υλικό αρχείου. Αυτό θα μεταφερθεί αλλού κι έτσι το συγκεκριμένο δωμάτιο θα χρησιμοποιηθεί για τα ΑμεΑ. Θα εξυπηρετούνται με ραντεβού και χωρίς να χρειαστεί να μπαίνουν στο ασανσέρ.

Σημειώνουμε ότι χθες έγινε αυτοψία στο χώρο που ήδη ανακαινίστηκε από το νομαρχιακό σύλλογο ΑμεΑ κι επιβεβαιώθηκαν τα προβλήματα προσβασιμότητας στον 1ο όροφο. Με κυριότερο αυτό του ασανσέρ.

Προηγούμενο άρθρο

Ξανάρχισε το έργο των οπτικών ινών

Επόμενο άρθρο

Δραστηριότητα ομάδας σπηλαιολογίας ΕΟΣ Καβάλας 1933