Dark Mode Light Mode

Ξανάρχισε το έργο της οδού Πιπίνου

Πριν από μία περίπου εβδομάδα άρχισαν οι εργασίες στην οδό Πιπίνου, στο γνωστό έργο που αφορά τις περιοχές αριστερά και δεξιά από το παλαιό υδραγωγείο (Καμάρες). Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, ως ένα από τα έργα του ΕΣΠΑ, που δεν ολοκληρώθηκαν εγκαίρως.

Πρόκειται για τη δημοτική παρέμβαση στην περιοχή του μεντρεσέ, στην περιοχή της οδού Πιπίνου.

Λόγω διαφωνιών των κατοίκων στην περιοχή της οδού Πιπίνου, το έργο είχε ουσιαστικά σταματήσει για χρονικό διάστημα τριών περίπου μηνών.

Αφού υπήρξε συνεννόηση με τους κατοίκους της περιοχής, δόθηκαν νέες εντολές στον εργολάβο που ξανάρχισε τις εργασίες από εκεί που είχε σταματήσει, κατασκευάζοντας τοίχο που θα στηρίζει την οδό Λάμπρου Κατσώνη. Στη συνέχεια οι εργασίες θα επεκταθούν και στην οδό Πιπίνου, όπου διαμορφώνεται χώρος πρασίνου, αλλά κι ένα αμφιθέατρο.

Την περασμένη εβδομάδα κι ενόψει του ότι επρόκειτο να ξαναρχίσουν οι εργασίες βρέθηκαν στο σημείο της οδού Πιπίνου, ο αντιδήμαρχος Φίλιππας Φιλιππίδης και ο πρόεδρος των κατοίκων της συνοικίας Παναγίας Φώτης Λαζαρίδης. Επιβεβαιώθηκε η συμφωνία ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές κι έτσι το έργο πορεύεται για να ολοκληρωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο εργολάβος ταυτόχρονα εργάζεται και στην άλλη πλευρά του έργου, στον παλιό μεντρεσέ.

Υπάρχουν ωστόσο κάτοικοι της περιοχής που υποστηρίζουν ότι το έργο εκτελείται λάθος και όπως λένε θα επιμείνουν στο να το διορθώσουν όσο και όπου αυτό είναι εφικτό.

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωϊνά απο τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Μικρή παράταση στο έργο της Βενιζέλου