Dark Mode Light Mode

Ξεχνάμε τις βροχές μέχρι και τέλος του μήνα

Με ηλιοφάνειες θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα αλλά και αρκετό κρύο ιδιαίτερα νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ.

Στην διάρκεια της ημέρας οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ λογικές για την εποχή.

Αυτά μας λένε οι μετεωρολόγοι και μας κλείνουν το μάτι για ένα όμορφο καιρικά τριήμερο στο τέλος της εβδομάδας.

 

Στην λίστα με τους τενίστες που έχουν βγάλει τα περισσότερα χρήματα συναντάμε στην θέση Νο10 τον δικό μας  Στέφανο Τσιτσιπά που έχει βγάλει όλα αυτά τα χρόνια περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ.

Είναι σίγουρα πολλά τα λεφτά (Άρη) και νομίζουμε ότι περισσότερο έχει σημασία σε ποια θέση είσαι στην λίστα με αυτούς που έχουν βγάλει τα περισσότερα χρήματα από το άθλημα παρά ποια θέση κατέχεις στην αντίστοιχη αγωνιστική λίστα.

Για τον λόγο αυτό και ο Στέφανος παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα αγωνιστικά είναι πολύ κακός και έχει κατρακυλήσει αρκετά στην παγκόσμια λίστα με τους κορυφαίους τενίστες είναι άνετος.

Με τόσο λεφτά γιατί να αγχώνεται και να τρελαίνεται ;

 

Συζητήθηκε αρκετά η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του τον Πανναξιακό.

Προχθές στο πρώτο του παιχνίδι με την φανέλα της νέας του ομάδας κατάφερε μέσα σε 34 λεπτά να πετύχει 5 γκολ αγωνιζόμενος στην κορυφή της επίθεσης.

 

Χαμός στο γάμο του Χάρη Δούκα στην Θήβα ,ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του με το ΠΑΣΟΚ σύσσωμο να δίνει το παρόν.

Μετά το μυστήριο αναλάβανε δράση τα κλαρίνα τα οποία και κυριαρχήσανε στο γαμήλιο γλέντι και πήγανε μέχρι τα ξημερώματα.

 

Ίσως και μέσα στην εβδομάδα να έχουμε τα αντίποινα του Ισραήλ προς το Ιράν που για πολλούς θα κρίνουν και το μέλλον του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

 

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την παράδοση της Βασικής Γραμμής του Μετρό Θεσσαλονίκης σε εμπορική λειτουργία.

 

Στις 30 Νοεμβρίου, κάτοικοι και επισκέπτες της Θεσσαλονίκης θα έχουν στη διάθεσή τους ένα μέσο σταθερής τροχιάς, για τις καθημερινές τους μετακινήσεις στον κεντρικό άξονα της πόλης. Μάλιστα το Σαββατοκύριακο εκείνο θα εξελιχθεί σε ένα διήμερο πάρτι στην πόλη, όπως είχε πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΔΕΘ.

Κάποια στιγμή ακούστηκε και γράφτηκε ότι κεντρικό πρόσωπο αυτού του πάρτι θα είναι ο Αντώνης Ρέμος χωρίς να έχουν γίνει μέχρι και σήμερα επίσημες ανακοινώσεις.

 

Δύσκολη ήττα για τον ΑΟΚ μέσα στην έδρα του Μακεδονικού έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Κακός στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει  με 2-0 αλλά στην επανάληψη η αγωνιστική εικόνα της ομάδας μας βελτιώθηκε αισθητά, το παλέψαμε το παιχνίδι πετύχαμε δύο γκολ αν και αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με δέκα παίκτες . Τελικό αποτέλεσμα 4-2 και πάμε παρακάτω.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Δύο κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι της Καβάλας (φωτογραφίες-video)