Dark Mode Light Mode

Ξεκίνησε καυτό δεκαήμερο!

Από  χθες Δευτέρα μπήκαμε σε ένα πολύ θερμό δεκαήμερο (τουλάχιστον) αφού ο πρώτος καύσωνας διαρκείας είναι εδώ και δοκιμάζει τα νεύρα και τις αντοχές.

Από χθες Δευτέρα το θερμόμετρο μόνο θα ανεβαίνει και προς την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη υπάρχει πρόβλεψη ακόμα και για 41 βαθμούς εδώ στην Καβάλα.

Αυτή η πρόβλεψη δεν έχει προηγούμενο αφού στην Καβάλα η ανώτερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα είναι οι 37 βαθμοί.

Ποτέ 40 και 41 που μας δίνει  η ΕΜΥ για αυτή την εβδομάδα.

Βέβαια να έχετε υπόψη σας ότι στους καύσωνες το πρόβλημα δεν είναι τόσο οι βαθμοί αλλά η διάρκεια τους.

Δέκα ημέρες θα μας φανούν δέκα μήνες.

 

Σήμερα Τρίτη έχουμε και τον πρώτο ημιτελικό για το EURO του 2024 που μπαίνει στην τελική του ευθεία με τέσσερις ομάδες φαβορί να παλεύουν για να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

ΙΣΠΑΝΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ , ΟΛΛΑΝΔΙΑ , ΓΑΛΛΙΑ οι ομάδες της ημιτελικής φάσης.

 

Μας έκανε εντύπωση η μαχητικότητα των Τούρκων ποδοσφαιριστών στην διάρκεια της ημιτελικής φάσης με τους Ολλανδούς.

Ίσως να δικαιούταν κάτι περισσότερο από αυτή την αναμέτρηση.

 

Αρκετοί Τούρκοι τουρίστες που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην πόλη μας είδανε τον αγώνα με την Ολλανδία σε καταστήματα της παραλιακής και στο γκολ της ισοφάρισης μας τρομάξανε με τις φωνές και τους πανηγυρισμούς τους.

 

Μπράβο στην ΕΛ.ΑΣ που στην περίπτωση του 54χρονου τοπογράφου που  δολοφονήθηκε άγρια έξω από τα γραφεία της εταιρίας του αντέδρασε με πολύ γρήγορα αντανακλαστικά και φαίνεται ότι φτάνει στην διαλεύκανση της υπόθεσης με την προσαγωγή σε πρώτη φάση και σύλληψη σε δεύτερη ενός 44χρονου ο οποίος σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία είναι αυτός που εκτέλεσε ένα ψυχρώ τον άτυχο 54χρονο τοπογράφο.

 

Την «καθάρισε την μπουγάδα» για την Εθνική μας ο Γιάννης Αντετοκούμπο στο Προολυμπιακό τουρνουά με έπαθλο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες που έχουμε να αγωνιστούμε από το 2008.

Παρίσι ερχόμαστε …

 

Χαλάσανε τα σχέδια του 44χρονου εκτελεστή του 54χρονου τοπογράφου που μετά το άγριο έγκλημα ήταν έτοιμος να φύγει για διακοπές με την σύντροφο του.

Είχε πληρωθεί για το συμβόλαιο θανάτου που εκτέλεσε και ήταν έτοιμος  να απολαύσει το καλοκαίρι του.

Τον τσακώσανε με τις βαλίτσες στα χέρια που λέει ο λόγος.

 

Σίγουρα και το φετινό καλοκαίρι έχουμε πολλούς τουρίστες και φαίνεται ότι είμαστε  μπροστά σε μία ακόμα πολύ καλή σαιζόν αλλά όλοι συμφωνούν ότι δεν έχουμε πιάσει τους περσινούς ρυθμούς όπου πραγματικά υπήρχε μία μανία για διακοπές ίσως και λόγω covid.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

 

ΑΛΟΡΑ !

 

Προηγούμενο άρθρο

μικρά πρωινά από τον Νίκο Γενικόπουλο

Επόμενο άρθρο

Η εμβληματική τραγωδία του Ευριπίδη, «Ηρακλής Μαινόμενος» στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων