Dark Mode Light Mode
Σκάκι: Δεύτερη σε πανίσχυρο τουρνουά στην Κίνα η Σταυρούλα Τσολακίδου
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο καλοκαιρινός χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Στεγνού Καβάλας «Ο Άγιος Παντελεήμων» (φωτογραφίες-video)
Ο καιρός μέχρι και την Παρασκευή στο Ν. Καβάλας

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο καλοκαιρινός χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Στεγνού Καβάλας «Ο Άγιος Παντελεήμων» (φωτογραφίες-video)

Γράφει ο Μπάμπης Παναγιωτίδης

Πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο 20 Ιουλίου 2024 ο καλοκαιρινός χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Στεγνού Καβάλας “Ο ΆΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΉΜΩΝ “. Η βραδιά – όπως εξελίχθηκε – ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών μιας και στο μικρό – γραφικό χωριό βρέθηκαν τετρακόσιοι και πλέον φίλοι – μέλη του Συλλόγου. Αντάμωσαν μετά από καιρό συγχωριανοί που ήρθαν για τον σκοπό αυτό από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού, καθώς επίσης πρόεδροι – μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων από τα γύρω ορεινά χωριά.

Παρουσία Σάββα Μιχαηλίδη

Το παρών έδωσε ο πρώτος πολίτης του Δήμου Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του υποσχέθηκε να ” τελειώσει ” στο εγγύς μέλλον δύο θέματα ζωτικής σημασίας που ταλανίζουν εδώ και χρόνια τους λιγοστούς κατοίκους του χωριού. Πρώτιστα το θέμα της έλευσης του νερού από το νέο δίκτυο ύδρευσης – απόστασης δύο χιλιομέτρων – καθώς και της αποπεράτωσης της κεντρικής πλατείας με επίστρωση πλακιδίων.

Επίσημοι που βρέθηκαν στο Στεγνό Καβάλας

Παρούσα στην καλοκαιρινή βραδιά και η Βουλεύτρια της Ν.Δ Αγγελική Δεληκάρη – με καταγωγή από την Χρυσούπολη – όπως επίσης ο Αντιδήμαρχος Ορεινού Γιάννης Τερζόπουλος, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δυσβάτου Κώστας Γκουντάκος, οι Αντιδήμαρχοι Μανώλης Ψυχουδάκης – Θωμάς Διαμαντίδης – Κώστας Αποστολίδης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Νέστου Κώστας Τσολάκης, αρκετοί πρόεδροι τοπικών συμβουλίων της περιοχής οι οποίοι πάντοτε στηρίζουν τις εκδηλώσεις και τιμούν με την παρουσία τους τον δραστήριο Σύλλογο.

Οι Πόντιοι καλλιτέχνες

Η δροσερή βραδιά κύλησε όμορφα κάτω από τους ήχους της Ποντιακής λύρας με τους καλλιτέχνες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου οι παρόντες να περάσουν μερικές ώρες ανεμελιάς. Το κέφι αμείωτο μέχρι τις 04:00 το ξημέρωμα, όπου ο χορός και το τραγούδι έδινε κι έπαιρνε με τους καλλιτέχνες, Αδάμ Αποστολίδη – Στάθη Πορφυρίδη – Γιώργο Αποστολίδη – Γιώργο Παπαγιαννίδη – Παναγιώτη Κοργιανίδη – Βασίλη Κυριακίδη – Γιώργο Κεχαγιογλου, να το κρατούν σε υψηλά επίπεδα.

Το «ευχαριστώ» στους συμπαραστάτες – χορηγούς

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για ακόμη μία φορά τους χορηγούς της εκδήλωσης, που με περισσή χαρά συνέδραμαν από μέρους τους προκειμένου να πραγματοποιηθεί με επιτυχία ο φετινός χορός, ανανεώνοντας την μεταξύ τους σχέση – ΘΕΟΥ θέλοντος – για την επόμενη χρονιά.

Προηγούμενο άρθρο

Σκάκι: Δεύτερη σε πανίσχυρο τουρνουά στην Κίνα η Σταυρούλα Τσολακίδου

Επόμενο άρθρο

Ο καιρός μέχρι και την Παρασκευή στο Ν. Καβάλας