Dark Mode Light Mode
Τζιοβάνι - Λουτσιάνο στο λιμανάκι των Σφαγείων (φωτογραφίες)
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το 7ο Summer Party της διαδικτυακής ομάδας του Παληού (φωτογραφίες-videos)
5η η Καβάλα στο πλαίσιο της τελικής φάσης της Β' Εθνικής

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το 7ο Summer Party της διαδικτυακής ομάδας του Παληού (φωτογραφίες-videos)

Αν και έχει πάψει πλέον ν’ αποτελεί είδηση το γεγονός ότι η ετήσια καλοκαιρινή διοργάνωση της διαδικτυακής ομάδας του Παληού γνωρίζει πάντα συντριπτική επιτυχία, ωστόσο και φέτος για έβδομη χρονιά το πολυαναμενόμενο ντίσκο πάρτι συγκέντρωσε εκατοντάδες νοσταλγικούς λάτρεις της δεκαετίας του ’80 και αμέτρητους φανατικούς χορευταράδες.

Παρά τις υψηλότατες θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών ο πευκόφυτος κήπος στην Ακτή TOSCA ήταν (περιέργως πως) μια δροσερή όαση. Φυσικά, η «θερμοκρασία» ανέβηκε ακόμη περισσότερο γύρω στις 23:00 όταν στο χώρο (όπου δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα), ακούστηκαν οι νότες του τραγουδιού «Voices» από τον Russ Ballard.

Ο μουσικός επιμελητής Χρήστος Καφάς, που κάθε χρόνο αναλαμβάνει τις επιλογές της συγκεκριμένης διοργάνωσης, χρησιμοποιεί μαεστρικά τη μουσική ως χρονοκάψουλα και στέλνει επιτυχώς τους παραβρισκόμενους στα καλοκαίρια του εφηβικού παρελθόντος, τότε που το προαναφερόμενο κομμάτι σηματοδοτούσε την έναρξη του χορευτικού προγράμματος στη Disco Salina.

Τους κεφάτους και ασυγκράτητους παριστάμενους είχαν προηγουμένως καλωσορίσει και φέτος ο Αλέξης Γούλας, ως διαχειριστής της διαδικτυακής ομάδας του Παληού και ένας και των διοργανωτών, καθώς και ο ίδιος ο δισκοθέτης Χρήστος Καφάς.

Μεταξύ του πλήθους υπήρξαν και ξεχωριστές παρουσίες. Όπως για παράδειγμα ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης και η Καβαλιώτισσα συγγραφέας Μανίνα Ζουμπουλάκη, που είχαν κουβεντούλα καθισμένοι στο τραπέζι των διοργανωτών.

Μάλιστα ο Δήμαρχος έδειξε και τις χορευτικές του ικανότητες, όταν ανέβηκε στην πίστα και λικνίστηκε στις νότες του τραγουδιού «Let the Music Play» της Shannon. Το κέφι διατηρήθηκε αμείωτο έως τις πρώτες πρωινές ώρες, αφού οι τελευταίοι αποχώρησαν περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα.

Ο Αλέξης Γούλας ανήρτησε «ντοκουμέντα» της επιτυχημένης βραδιάς, συνοδεύοντας τις φωτογραφίες και τα βίντεο με το ακόλουθο κείμενο:

«Πάει κι αυτό πέρασε. Το 7οκαλοκαιρινό πάρτι της διαδικτυακής ομάδας του Παληού πέρασε στην ιστορία. Όπως ήταν αναμενόμενο και επιβεβαιώθηκε χθες το βράδυ, η συμμετοχή ήταν απίστευτα μεγάλη.

Περισσότεροι από 600 άνθρωποι βρέθηκαν στην Τόσκα, χορεύοντας κι απολαμβάνοντας, ένα πολύ νοσταλγικό μουσικό πρόγραμμα από το Χρήστο Καφά, που κράτησε μέχρι τις 3.30 το πρωί.

Ο dj μας, δεν χάλασε χατίρι και ικανοποίησε όλες τις παραγγελιές που δέχθηκε, ακόμα κι αν κάποιες ήταν έξω από το πνεύμα της βραδιάς. Η ουσία είναι πως υπήρχε απίστευτος παλμός, κέφι, καλή διάθεση και τα πρόσωπα έδειχναν χαρούμενα.

Η δική μας χαρά ήταν, πως τα περισσότερα τραπέζια το μεγαλύτερο διάστημα της βραδιάς ήταν άδεια, γιατί όσοι κάθονταν εκεί χόρευαν ασταμάτητα. Όπως ανέφερα και στο καλωσόρισμα μας στην έναρξη, όσο όλοι εσείς στηρίζετε αυτή την πρωτοβουλία, εμείς θα συνεχίζουμε.

Ευχαριστίες πολλές στη διεύθυνση της Τόσκα για τη φιλοξενία και την ανοχή της δυνατής μουσικής μέχρι πολύ αργά, ευχαριστίες και σε όλους εσάς που μας τιμάτε κάθε χρόνο. Συνεχίζουμε…»

 

Προηγούμενο άρθρο

Τζιοβάνι - Λουτσιάνο στο λιμανάκι των Σφαγείων (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

5η η Καβάλα στο πλαίσιο της τελικής φάσης της Β' Εθνικής