Dark Mode Light Mode

«Υπάρχει ενότητα και όχι απογοήτευση στο ΠΑΣΟΚ»

Προ έτους περίπου ο κ. Χρήστος Καϊντατζόπουλος ήταν υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με το ΠΑΣΟΚ. Στη συνέχεια συνέχισε να ασχολείται με την οργάνωση. Με το κόμμα.

Στις πρόσφατες εκλογές για νέο πρόεδρο, στήριξε τον Νίκο Ανδρουλάκη. Μίλησε στην Πρωινή το πρωί της Δευτέρας, λίγες ώρες μετά την οριστικοποίηση του αποτελέσματος.

Η συνέντευξη

Ερ: Τι λέτε για το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής, για τη δεύτερη περίοδο Νίκου Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ;

Απ: Συγχαρητήρια στον πρόεδρο αλλά και σ’ όλους που συμμετείχαν σ’ αυτήν τη διαδικασία. Ήταν μια διαδικασία άκρως δημοκρατική και άκρως πολιτισμένη. Επίσης συγχαρητήρια σε όλο τον κόσμο που ψήφισε. Θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου και την πρώτη Κυριακή και τη δεύτερη. Αν και για τη δεύτερη είχαμε τις απογοητεύσεις. Από ψηφοφόρους όσων δεν συνέχισαν στην επαναληπτική ψηφοφορία.

Ερ: Το ποσοστό του 74% συμμετοχής στο νομό Καβάλας στη δεύτερη ψηφοφορία είναι μεγάλο;

Απ: Είναι πολύ ικανοποιητικό. Και πανελλήνια και στο Νομό Καβάλας. Και στο Δήμο Νέστου που παρακολούθησα στενότερα τη διαδικασία. Ο απλός πολίτης ήρθε και ψήφισε κυρίως για το ΠΑΣΟΚ. Ήρθαν και ψήφισαν για το ΠΑΣΟΚ. Το είπε και ο πρόεδρος στην ομιλία του, ότι δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Ο μεγάλος νικητής είναι η παράταξη του ΠΑΣΟΚ. Την επόμενη μέρα πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί.

Ερ: Πρέπει  να δούμε έναν άλλον Ανδρουλάκη. Να ανεβάσει τον πήχη. Να δυναμώσει την αντιπολίτευση.

Απ: Όλος ο κόσμος που ήρθε και ψήφισε, ήρθε για να δει κάτι καλύτερο στη συνέχεια για τη χώρα. Ο Νίκος Ανδρουλάκης με την τελευταία του ομιλία στη Θεσσαλονίκη, έκανε την αυτοκριτική του. Είπε ότι έκανε κάποια λάθη την περίοδο που βρίσκεται στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ και δεσμεύτηκε να τα διορθώσει. Έκανε και ένα ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους συνυποψηφίους του να είναι στην πρώτη γραμμή και σε όποιον άλλο μπορεί να έρθει στο ΠΑΣΟΚ ώστε να δυναμώσει η παράταξη.

Ερ: Η επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, βρίσκει το κόμμα πιο ενωμένο; Θα υπάρχουν κάποιοι απογοητευμένοι που θα φύγουν;

Απ: Η λέξη κλειδί είναι η ενότητα. Απογοήτευση δεν υπάρχει. Όλοι οι υποψήφιοι στις δηλώσεις τους, δείξανε κλίμα ενότητας. Αυτό είναι και το φυσικό επακόλουθο μετά από μια τέτοια διαδικασία. Πρέπει να δυναμώσει η παράταξη και να συνεχίσει περισσότερο ενωμένη.

Προηγούμενο άρθρο

Απουσία γιατρών και από τα Περιφερειακά ιατρεία του Ν. Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Εργολάβοι ηλεκτρολόγοι σε έκθεση στην Αθήνα