Dark Mode Light Mode

Υποψήφιος για μέλος της ΝΟΔΕ ο Θ. Πάσχου

Υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας Καβάλας είναι ο Θανάσης Πάσχου. Στο παρελθόν ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του πρώην δημάρχου Κωστή Σιμιτσή, για σύντομο χρονικό διάστημα ήταν πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και για αρκετά μεγαλύτερο διάστημα χρημάτισε διοικητής του νοσοκομείου Ξάνθης.

Ο Θανάσης Πάσχου που μίλησε στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητά του αλλά και για το συλλαλητήριο κατά των διοδίων. Ειδικότερα και μεταξύ των άλλων σημείωσε: «Η πράξη έχει αποδείξει ότι στα συλλαλητήρια συμμετέχουν λίγοι και οι περισσότεροι τα απορρίπτουν ευρισκόμενοι στις καφετέριες. Το γεγονός προκαλεί εντύπωση διότι ακόμη κι αυτοί που βρίσκονται στις καφετέριες αποφεύγουν τα συλλαλητήρια αν και θίγονται από τα ζητήματα που τα προκαλούν. Η κυβέρνηση δυστυχώς δε δείχνει καμία ευαισθησία στους κοινωνικούς αγώνες. Προτείνω να υπάρξουν και μέτρα παρεμπόδισης της κυκλοφορίας που θα περνά από την Καβάλα, εφόσον λειτουργήσουν τα διόδια στην παράκαμψη. Θα μπορούσαμε για παράδειγμα να χρησιμοποιήσουμε ως επιχείρημα την προστασία των μνημείων και ειδικότερα του παλαιού υδραγωγείου».

Ο Θανάσης Πάσχου πραγματοποιεί μια προσεκτική και διακριτική προεκλογική προσπάθεια εξηγώντας ότι θέλει να βοηθήσει και τον τόπο του αλλά και το κόμμα της ΝΔ ως μέλος της ΝΟΔΕ. Θυμίζει ότι συνεργάζεται με τον τομέα υγείας του κόμματος όπου και βασιζόμενος στη διοικητική του εμπειρία από το νοσοκομείο της Ξάνθης κατέθεσε πρόταση – εισήγηση.

 

Προηγούμενο άρθρο

Εκτός συλλαλητηρίου η Λαϊκή Συσπείρωση

Επόμενο άρθρο

Από μέρα σε μέρα το αίτημα προσωρινής διαταγής