• 26 Ιουνίου 2024,

Υποψήφιος με το Θόδωρο Μουριάδη ο Ανέστης Δημητριάδης

 Υποψήφιος με το Θόδωρο Μουριάδη ο Ανέστης Δημητριάδης

Ο Ανέστης Δημητριάδης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη:

«Σε τρεις μήνες έρχονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Υποψήφιοι δήμαρχοι πολλοί. Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, εκατοντάδες. Τα εκλογικά κέντρα ανοίγουν βιαστικά, το ένα μετά το άλλο. Στην Καβάλα μας, που αν και φαντάζει μεγάλη , όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε.

Για μια ακόμη φορά έρχομαι να σας κοιτάξω στα μάτια, τα μάτια άλλωστε λένε την αλήθεια και να σας ζητήσω την στήριξη σας. Στο πλευρό του Δημάρχου μας Θεόδωρου Μουριάδη, με μεγάλη όρεξη για να προσφέρω, με μεγαλύτερη εμπειρία και με την σκέψη ότι η επόμενη θητεία θα είναι σημαντική για την Καβάλα μας, θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για αυτό που αγαπάω, την πόλη μας.

Με μια ομάδα δυνατή, με μείξη ανθρώπων νέων και παλιών με όρεξη και κοινό όραμα με τον δήμαρχο μας, βλέπουμε μπροστά και υποσχόμαστε δουλειά για την καθημερινότητα. Καλό θα ήταν προεκλογικά να προσέξουμε όλοι μας τους χαρακτηρισμούς και τις εύκολες μεγαλοστομίες.

Η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους σε αυτήν την πόλη και θα είναι καλό να μας βρει με τις λιγότερες πληγές που θα επιτρέψει την συνεργασία για το καλύτερο αύριο. Περιμένω την στήριξη σας, εάν φυσικά την δικαιούμαι».

Διαβάστε επίσης