Dark Mode Light Mode

Υποψήφιος με τον Χαράλαμπο Χρυσανίδη

Ο κ. Ανέστης Τσουρουκίδης δεν ήταν απλά υποψήφιος με το Ντίνο Κλειτσιώτη.

Ήταν στενός του συνεργάτης. Κοντά του από την πρώτη στιγμή που ο κ. Κλειτσιώτης ξεκίνησε την προσπάθεια του ως υποψήφιος Δήμαρχος. Πριν λίγες μέρες κι από τους πρώτους που έμαθαν την απόφαση του να αποσυρθεί από τις δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Τσουρουκίδης τον δικαιολογεί. Περισσότερο τον καταλαβαίνει. Γνωρίζει άλλωστε και τις λεπτομέρειες και το παρασκήνιο που υπήρξε. Ο κ. Τσουρούκιδης σημειώνει ότι καθοριστικά για την απόφαση του Ντίνου Κλειτσιώτη ήταν γεγονότα πρόσφατα.

Η συμφωνία με άλλον υποψήφιο που αυτός ο άλλος υποψήφιος δεν τήρησε. «Έλεγε ότι φορά παντελόνια. Αποδείχθηκε ότι δεν φορά» είπε με νόημα ο κ. Τσουρουκίδης. Δεν είπε ποιος. Όπως δεν είπε όνομα και ο Ντίνος Κλειτσιώτης.

Για την από εδώ και πέρα πορεία του ο κ. Τσουρουκίδης δήλωσε:

«Η απόφαση που έλαβα ήταν οικογενειακή. Το σκέφθηκα κι αποφασίσαμε όλοι μαζί. Πρόταση δέχθηκα απ’ όλους. Πολλοί φίλοι αλλά και απλοί πολίτες με προέτρεψαν να συμμετέχω στις εκλογές. Έτσι αποφάσισα να βρεθώ δίπλα στον Χαράλαμπο Χρυσανίδη. Ο Ντίνος Κλειτσιώτης πληγώθηκε. Έδειξε πόσο καθαρός είναι. Πόσο αγνός είναι. Κάποια πράγματα δεν τα άντεξε».

Προηγούμενο άρθρο

Νέα αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού

Επόμενο άρθρο

Καλά λόγια της Τάνιας Ελευθεριάδου για την υποψηφιότητα Στέφανου Κασσελάκη