Dark Mode Light Mode

Υποψήφιος με τον Γιάννη Παναγιωτίδη

Με ανάρτηση του ο Παναγιώτης Αρσονιάδης γνωστοποιεί τη συμμετοχή του στις εκλογές του Επιμελητηρίου, υποψήφιος με το συνδυασμό του Γιάννη Παναγιωτίδη:

«Αγαπητοί Συνάδελφοι Επαγγελματίες Έμποροι και Βιοτέχνες, Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Καβάλας, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 24 Νοεμβρίου 2024 στη Θάσο και στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2024 στην Καβάλα.

Η απόφασή μου να διεκδικήσω αυτή τη θέση αποτελεί φυσικό επακόλουθο της πολυετούς μου δέσμευσης και δραστηριοποίησης στα κοινά, καθώς και της επιθυμίας μου να συμβάλλω ενεργά στην περαιτέρω ανάπτυξη και ευημερία του επιχειρηματικού μας κλάδου.

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η επιχειρηματική κοινότητα απαιτούν ενότητα, συνέπεια και ένα δυναμικό σχέδιο δράσης, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που όλοι μας επιθυμούμε.

Η υποψηφιότητά μου υποστηρίζεται από τον συνδυασμό ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, με επικεφαλής τον Γιάννη Παναγιωτίδη. Ένας συνδυασμός που πρεσβεύει τις αρχές της διαφάνειας, της συνεργασίας και της συμπερίληψης όλων των επαγγελματιών, ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου δραστηριότητας.

Η ομάδα μας με την καθοδήγηση του Γιάννη Παναγιωτίδη, είναι έτοιμη να εργαστεί ακούραστα για να διασφαλίσει ότι το Επιμελητήριο Καβάλας θα είναι ένας ζωντανός οργανισμός που θα προασπίζεται τα συμφέροντα ΌΛΩΝ των μελών του.

Ζητώ τη στήριξή σας σε αυτή την προσπάθεια, ώστε να μπορέσουμε μαζί να φέρουμε την ανανέωση και τη δυναμική που χρειάζεται το Επιμελητήριο μας. Με τη δική σας εμπιστοσύνη, υπόσχομαι να εργαστώ με αφοσίωση και υπευθυνότητα για το κοινό μας όφελος.

Σας ευχαριστώ θερμά για την προσοχή και την υποστήριξή σας. Με εκτίμηση, Παναγιώτης Αρσονιάδης. Υποψήφιο Μέλος ΔΣ Επιμελητήριο Καβάλας. Παράταξη “ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”. Τμήμα Υπηρεσιών».

Προηγούμενο άρθρο

Αφαιρετική τατουάζ - Ποιες τεχνικές υπάρχουν και τι πρέπει να προσέχετε

Επόμενο άρθρο

Σύλλογος Προστασίας Εμβρύων «Η Αγία Εμμέλεια»: ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ «ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΟΡΜΙΑ»