Dark Mode Light Mode

Ζητούν αναβολή, συνέχιση εργασιών στον Αγ. Νικόλαο τον Οκτώβρη

Καταστηματάρχες της περιοχής του Αγίου Νικολάου συζήτησαν την Κυριακή με τους φορείς που εκτελούν το γνωστό έργο του «Open Mall», ζήτησαν οι επόμενες εργασίες να μετατεθούν για να γίνουν το Φθινόπωρο.

Μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος κ. Μουριάδης επιφυλάχτηκε να απαντήσει, θα εξετάσει τις δυνατότητες που υπάρχουν αυτό να συμβεί χωρίς το έργο να κινδυνεύσει. Υπέρ της αναβολής είναι ο Εμπορικός Σύλλογος και το Επιμελητήριο αρκεί φυσικά να μην χαθεί η χρηματοδότηση.

Οι δύο φορείς της αγοράς προθυμοποιήθηκαν να στείλουν επιστολή στον φορέα χρηματοδότησης του έργου ώστε να πεισθεί να συμφωνήσει στην πρόταση. Στις επιστολές ή στην κοινή επιστολή θα σημειώνουν την ανάγκη στον Άγιο Νικόλαο να μην γίνουν έργα τόσο τον Αύγουστο όσο και τον Σεπτέμβρη.

Τα εκτελούμενα έργα επί των οδών Κουντουριώτου και Ύδρας βαίνουν προς ολοκλήρωση κι έτσι οποιαδήποτε απόφαση δεν θα τα επηρεάσει. Τα συνεργεία εργάζονται ακόμη και το Σάββατο για να κλείσουν τα χαντάκια, να προχωρήσουν και να ολοκληρώσουν την κατασκευή των νέων πεζοδρομίων. Αυτό θα γίνει εντός των ημερών, ειδικά στο πεζοδρόμιο που κατασκευάζεται στην οδό Κουντουριώτου.

Προηγούμενο άρθρο

Πρόστιμο τουλάχιστον 100 ευρώ για τα παλιά έπιπλα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη

Επόμενο άρθρο

Φορτηγό «φράκαρε» στην οδό Κόδρου