Dark Mode Light Mode

Ζωντανό το Χαλκερό στη μάχη της παραμονής με Ταξίδη 1-0 τον Πλατανότοπο(φωτογραφίες)

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Ο έμπειρος Ταξίδης αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για το συγκρότημα του Γιάννη Κοπανάκη, μπήκε στο 59` και σκόραρε στο 60`.   Έδωσε το φιλί της  ζωής στον Ατρόμητο(φάνηκε ότι το ήθελε περισσότερο) όσον αφορά την προσπάθεια για την παραμονή στην Α` κατηγορία.

Το παιχνίδι είχε πολύ δύναμη και πάθος, ποιοτικά μέτριο.

Ο Ατρόμητος είχε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ αλλά στο 90+ ο Καραβελίδης κράτησε το 1-0 σε μεγάλη απόκρουση από πλασέ του Μοσχοφίδη.

Στο 9` την κεφαλιά του Καβουρίδη έσωσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κόλκα, στο 24` από πολύ κοντά ο Οτσος δεν έπιασε καλά το πλασέ. Στο 30` ο Πουρλουκάκης το σουτ για να σώσει ο Κόλκα ενώ στο 31` απείλησε ο Κοπανάκης αλλά πάλι είπε όχι ο Κόλκα.    Στο 40` πάλι ο Κοπανάκης απείλησε με κεφαλιά. Στο 60` με σέντρα σουτ ο Ταξίδης το 1-0 αφού η μπάλα πήγε στο παραθυράκι. Στο 90` η φάση του Φρίξου με τον Μοσχοφίδη.

Οι δυο ομάδες διαμαρτύρονται στο διαιτητή Νεοχωρίτη για δυο φάσεις. Το Χαλκερό για γκολ του Γοριδάρη στο 5` που δεν μέτρησε και ο Φρίξος στο 35` για αποβολή του Νικολαϊδη σε φάουλ πάνω στον Γούναρη. Επίσης ο Ατρόμητος για μια φάση που δεν υπάρχει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ταξίδη. Στο 35` αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής του Φρίξου Μάνθος Κλεανθίδης.

Οι συνθέσεις.

Ατρόμητος Χαλκερού: Καραβελίδης, Σιδηρόπουλος Ν, Νικολαϊδης 71` Γλεντίδης, Κοπανάκης, Καβουρίδης, Βορίδης, Παντελόπουλος, Γοριδάρης, Μυτιληναίος 59` Ταξίδης, Μανδαλιανός 65` Ζουμπουλίδης, Πουρλουκάκης 80` Σιδηρόπουλος Γ.

Φρίξος: Κόλκα, Ράνος, Μιχαλής 70` Τσακαλίδης, Σταμάτης 30` λ.τ Αγγελίδης, Παππάς, Ζάνταλης, Μοσχοφίδης, Γούναρης 77` Γιαυλίδης, Οτσος, Αλεπίδης, Δημητρακούδης 70` Βερβερίδης.

 

Προηγούμενο άρθρο

Πολύς κόσμος στο «Κουτούκι του Σαρή» για την βασιλόπιτα του Βύρωνα(φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

Νίκη πρωτιάς με 2-1 του ΑΟΚ στο Διδυμότειχο (Αποτελέσματα - Βαθμολογία)